Vacature: directeur basisschool De Fontein

3 juni 2021|scope, vacatures

SCOPE scholengroep zoekt voor basisschool De Fontein per 1 augustus 2021 of zo spoedig mogelijk daarna een enthousiaste, verbindende en deskundige

DIRECTEUR (m/v)
(0,6 – 0,8 fte)

met ervaring in leidinggevende functies binnen het primair onderwijs. Hij of zij is een uitgesproken teamspeler die als professional met plezier aan de slag gaat en die met energie en tact onderwijsontwikkeling en vernieuwing inzet. Daarnaast maakt hij of zij onderdeel uit van het directieteam en levert een aandeel in de bovenschoolse onderwijsontwikkeling en bedrijfsvoering.

De Fontein

De Fontein is een reguliere basisschool, met als motto: “Samen betekenisvol ontwikkelen”. Vanuit de christelijke identiteit ontwikkelen we ons zijn, willen, weten, kunnen en doen, door samenwerken, samen vieren en de verbinding aan te gaan tussen ouders-kind-school. De school is kleinschalig met een gemoedelijke sfeer, waarin kinderen zich veilig voelen om zichzelf te zijn en waar kinderen gestimuleerd en uitgedaagd worden om zich te ontplooien. De school kenmerkt zich door aandacht voor muziek en positive behaviour support (PBS).

Organisatie

SCOPE scholengroep is een organisatie voor christelijk onderwijs in Alphen aan den Rijn. Meer dan 10.000 leerlingen uit Alphen aan den Rijn en omgeving volgen onderwijs op een van de SCOPE scholen. In het primair en voortgezet onderwijs (op alle niveaus), het praktijkonderwijs en het (voortgezet) speciaal onderwijs zetten ruim 1.000 collega’s zich in om het beste uit ieder kind te halen.

‘Leren doe je samen’ is het motto van onze scholengroep. Het christelijk geloof is een belangrijke inspiratie in onze organisatie. In onze regio zijn we een toonaangevende speler.

Procedure

Heeft u belangstelling voor deze functie? Bekijk de uitgebreide profielschets (pdf).
Op de website van De Fontein kunt u algemene informatie vinden over de school. Uw schriftelijke sollicitatie ontvangen we graag uiterlijk op 13 juni 2021 op het e-mailadres van Jacqueline van Leeuwen.

SCOPE logo kleur
Deel dit bericht: