Vacature: directeur De Stromen en De Viergang

21 september 2021|primair onderwijs, scope, vacatures

SCOPE scholengroep zoekt voor basisschool De Stromen en nevenvestiging De Viergang per 1 januari 2022 of zo spoedig mogelijk daarna een enthousiaste, humorvolle en betrokken

DIRECTEUR (m/v)
0,8 – 1,0 fte

met ervaring in leidinggevende functies binnen het primair onderwijs. Hij of zij is een uitgesproken teamspeler die als professional met plezier aan de slag gaat en die met energie en tact samen met het team onderwijsontwikkeling en vernieuwing inzet. Daarnaast maakt hij of zij onderdeel uit van het directieteam en levert een aandeel in de bovenschoolse onderwijsontwikkeling en bedrijfsvoering.

Basisschool De Stromen heeft twee locaties in Alphen aan den Rijn en een nevenvestiging in Aarlanderveen, De Viergang. De scholen verzorgen regulier basisonderwijs.

SCOPE scholengroep is een organisatie voor (protestants-)christelijk en katholiek onderwijs in Alphen aan den Rijn. Meer dan 10.000 leerlingen uit Alphen aan den Rijn en omgeving volgen onderwijs op een van de SCOPE scholen. In het primair en voortgezet onderwijs (op alle niveaus), het praktijkonderwijs en het (voortgezet) speciaal onderwijs zetten ruim 1.000 collega’s zich in om het beste uit ieder kind te halen.

‘Leren doe je samen’ is het motto van onze scholengroep. Het christelijk geloof is een belangrijke inspiratie in onze organisatie. In onze regio zijn we een toonaangevende speler.

Heb je belangstelling voor deze functie? Lees ook de uitgebreide profielschets. Bekijk de websites van De Stromen en De Viergang voor meer informatie.

Als je graag eerst een rondleiding wilt op de scholen, kun je contact opnemen met Jacqueline van Leeuwen, clusterdirecteur primair onderwijs.

Jouw schriftelijke sollicitatie ontvangen we graag uiterlijk op 3 oktober 2021 op het e-mailadres van Jacqueline van Leeuwen.

destromen
deviergang
Deel dit bericht: