Vacature: directeur Prisma (V)SO

26 maart 2021|scope, speciaal onderwijs, vacatures

SCOPE scholengroep zoekt met ingang van 1 augustus 2021 voor de school voor zml-onderwijs Prisma (V)SO in Alphen aan den Rijn een verbindende en daadkrachtige

DIRECTEUR (0,8 – 1 FTE).

De directeur is eindverantwoordelijk voor beide sectoren (SO en VSO) van Prisma. De dagelijkse leiding van het SO en VSO is in handen van twee teamleiders.

Wij zoeken een directeur met goed ontwikkelde leiderschapskwaliteiten en ervaring binnen het (V)SO. Een persoon die in staat is op basis van visie en beleid de strategische koers te bepalen in samenspraak met teamleiders en commissie van begeleiding. Daarnaast is hij of zij een bruggenbouwer die in staat is de verbinding te leggen tussen alle betrokken partijen.

Organisatie

SCOPE scholengroep is een organisatie voor christelijk onderwijs in Alphen aan den Rijn. Meer dan 7.500 leerlingen uit Alphen aan den Rijn en omgeving volgen onderwijs op één van de 20 SCOPE scholen. Prisma is een open christelijke school voor speciaal onderwijs en heeft een SO-afdeling voor 4 t/m 12 jarigen en een VSO-afdeling voor leerlingen vanaf 12 jaar. Prisma biedt ongeveer 180 leerlingen uitdagend onderwijs in een optimale leeromgeving waar leerlingen, ouders en school overleggen over de keuzes die gemaakt worden in het onderwijsaanbod. Doel van het onderwijs is om leerlingen zo zelfstandig mogelijk te leren leven. ‘Leren door doen’ is onze slogan.

Het SO en VSO zijn zelfstandige afdelingen gehuisvest in verschillende locaties waar met veel enthousiasme gewerkt wordt door 65 teamleden. Beide locaties worden geleid door een eigen teamleider en worden ondersteund door een administratief medewerker en intern begeleiders.

Meer informatie

Heeft u belangstelling voor deze functie? Lees ook de uitgebreide profielschets. Bekijk de websites van de scholen voor meer informatie: website Prisma SO en website Prima VSO.

Voor nadere inlichtingen over de vacature kunt u contact opnemen met Brenda Schouls, teamleider Prisma VSO en tevens lid van de benoemingsadviescommissie, telefoon 06-82290016. Als u graag eerst een rondleiding wilt op de scholen, kunt u ook contact met haar opnemen.

Prisma_PMS_lc_(V)SO

Procedure

Uw schriftelijke sollicitatie kan gericht worden aan Johan Vodegel, clusterdirecteur. Deze sollicitatie ontvangen we graag uiterlijk op 12 april 2021 op het e-mailadres jvl@scopescholen.nl o.v.v. ‘sollicitatie directeur Prisma (V)SO’.

De eerste gespreksronde wordt op woensdag 21 april aanstaande gehouden. De tweede gespreksronde staat gepland op maandag 26 april. De vacature wordt in- en extern uitgezet. Een assessment kan deel uitmaken van de procedure. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

SCOPE logo kleur
Deel dit bericht: