Vacature: hoofd van dienst personeel

1 juni 2021|scope, vacatures

SCOPE scholengroep zoekt met ingang van 1 augustus 2021 een verbindend en daadkrachtig

HOOFD VAN DIENST PERSONEEL
(0,8 -1,0 fte)

Je bent verantwoordelijk voor de dienst personeel en vertaalt het beleid en de strategische uitgangspunten van het bestuur en de directie naar het (meerjarige) personeelsbeleid.

Als hoofd dienst personeel gaat jouw hart sneller kloppen van het strategisch (door)ontwikkelen van de dienstverlening en het aansturen, inspireren en stimuleren van medewerkers. Je hebt een brede kennis van het vakgebied personeel (HRM/HBM) en de daarop van toepassing zijnde wet- en regelgeving. Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Je bent een actieve en zichtbare sparringpartner voor het college van bestuur en de directie binnen SCOPE.

Organisatie

SCOPE scholengroep is een organisatie voor christelijk onderwijs in Alphen aan den Rijn. Er zitten ongeveer 8.000 kinderen op onze scholen en zo’n 1.000 collega’s geven met enthousiasme vorm aan de organisatie. SCOPE scholengroep omvat twaalf scholen voor basisonderwijs, een school voor (voortgezet) speciaal onderwijs, een school voor praktijkonderwijs en twee brede scholengemeenschappen voor voortgezet onderwijs.

We zijn er trots op dat SCOPE scholengroep in het onderwijs van Alphen aan den Rijn en omgeving een toonaangevende speler is. Onze organisatie wordt vormgegeven langs lijnen van professionaliteit en niet langs lijnen van hiërarchie. Daarbij zoeken we naar inspiratie en streven we ernaar zelf inspirerend te zijn.

Procedure

Heb je belangstelling voor deze functie? Lees ook de uitgebreide profielschets (pdf). Voor nadere inlichtingen over de vacature kun je contact opnemen met Hetty van Braam,  telefoon: 06 – 1012 1302.

Jouw schriftelijke sollicitatie kan gericht worden aan mevr. I. Pieterse-Keijzer. Deze sollicitatie ontvangen we graag uiterlijk op 14 juni 2021 op het e-mailadres bestuur@scopescholen.nl o.v.v. ‘sollicitatie hoofd van dienst personeel’.

De eerste gespreksronde wordt op donderdag 24 juni gehouden. De tweede gespreksronde staat gepland op dinsdag 29 juni. De vacature wordt intern en extern uitgezet. Een assessment kan deel uitmaken van de procedure. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Deel dit bericht: