Vacature: medewerker communicatie

6 september 2021|scope, vacatures

SCOPE scholengroep zoekt zo snel mogelijk een enthousiaste en creatieve 

MEDEWERKER COMMUNICATIE
voor 24 uur per week

In deze uitdagende functie verzorg je aan de ene kant de interne en externe communicatie van SCOPE en aan de andere kant denk je inhoudelijk mee over verschillende communicatietrajecten. Hierbij horen vaste werkzaamheden maar de dynamiek binnen het onderwijs zorgt voor veel afwisseling. Als nieuwe collega werk je nauw samen met de huidige communicatiemedewerker binnen de dienst onderwijsbeleid en kwaliteitszorg.

Je werkzaamheden bestaan uit

  • Het ontwikkelen en uitvoeren van interne en externe communicatie-activiteiten.
  • Het schrijven van interviews, achtergrondverhalen en nieuwsberichten.
  • Het verder uitbouwen en onderhouden van onze sociale mediakanalen.
  • Creëren van aansprekende content voor verschillende media (online en print).
  • Perscontacten onderhouden en de scholen hierin adviseren.
  • Activiteiten op onderwijsgebied uitwerken in een communicatieplan.
  • Het opzetten en begeleiden van de leerlingenwervingscampagnes en het verzorgen van promotiemiddelen.
  • De huisstijl van SCOPE scholengroep en de scholen bewaken.

Jouw profiel

Je bent een specialist op het gebied van communicatie en hebt hiervoor een hbo-opleiding afgerond. Je bent zowel mondeling als schriftelijk zeer vaardig, met name schrijven vind je leuk. Je bent thuis in het medialandschap en op de hoogte van alle trends. Doordat de scholen binnen SCOPE hun eigen profiel hebben, kunnen vragen variëren. Je bent sterk in het samen met collega’s vinden van de juiste oplossing voor iedere school. Uit eerdere werkervaring blijkt dat je creatief bent en goed met deadlines om kunt gaan.

Arbeidsvoorwaarden

Inschaling vindt plaats in schaal 7 (max. € 3.068 bruto bij een volledige werkweek) volgens de cao voortgezet onderwijs. De cao kent goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een goede vakantieregeling, uren persoonlijk budget en een vaste eindejaarsuitkering. De aanstelling is in eerste instantie voor een jaar, met uitzicht op een vast dienstverband. 

Geïnteresseerd?

Je sollicitatiebrief met cv kun je tot 20 september per e-mail sturen aan Vincent Bouwers, hoofd onderwijsbeleid en kwaliteitszorg via: werkenbijvo@scopescholen.nl, met in het onderwerp het vacaturenummer 413001.

Deel dit bericht: