Vacature: meerschoolse directeur

22 maart 2021|primair onderwijs, scope, vacatures

SCOPE scholengroep zoekt voor de scholen Samen op Weg en Groen van Prinsterer per 1 augustus 2021 een besluitvaardige, verbindende en deskundige meerschoolse

DIRECTEUR
(0,8 – 1,0 fte)

met goed ontwikkelde leiderschapskwaliteiten en ervaring binnen het onderwijs. Wij zijn op zoek naar een inspirerend en enthousiasmerend persoon met goede communicatieve vaardigheden die samen met de teams aan ontwikkeling werkt. Daarnaast maakt hij of zij onderdeel uit van het directieteam en levert een aandeel in de bovenschoolse onderwijsontwikkeling en bedrijfsvoering.

De scholen Samen op Weg en Groen van Prinsterer zijn open christelijke basisscholen. Belangrijke kernwaarden zijn veiligheid, respect, ontwikkelen, samenwerken en vertrouwen. De missie van Samen op Weg is: Wij zijn Samen op weg! Samenwerkend leren maakt ons onderwijs actief, inspirerend en motiverend voor alle leerlingen. Voor de Groen van Prinsterer is dit: Op de Groen kan je groeien! Groeien, op sociaal-emotioneel gebied, maar ook op het didactisch vlak.

Heeft u belangstelling voor deze functie? Lees hier de uitgebreide profielschets (pdf).
Bekijk de websites van de scholen voor meer informatie:
website Samen op Weg >
website Groen van Prinsterer >

Als u graag eerst een rondleiding wilt op de scholen, kunt u contact opnemen met Jacqueline van Leeuwen, clusterdirecteur primair onderwijs.

Uw schriftelijke sollicitatie ontvangen we graag uiterlijk op 6 april 2021 op het e-mailadres van Jacqueline van Leeuwen.

Deel dit bericht: