Vacature: onderwijskundig beleidsmedewerker

9 februari 2023|scope, vacatures

Wil jij een steentje bijdragen aan het verbeteren van het primair, voortgezet en speciaal onderwijs binnen SCOPE scholengroep? Kan je de scholen ondersteunen met jouw enthousiaste en verfrissende ideeën? Dan zijn we op zoek naar jou!

Per 1 april 2023 of eerder zoekt SCOPE scholengroep een

ONDERWIJSKUNDIG BELEIDSMEDEWERKER
24-32 uur per week

Ter versterking van de dienst onderwijs en kwaliteitszorg zoeken wij een enthousiaste, bevlogen en communicatief sterke beleidsmedewerker. Vanuit deze dienst, gevestigd in een prachtig nieuw schoolgebouw in Alphen aan den Rijn, werk je voor en met onze 21 scholen in het primair, voortgezet en speciaal onderwijs. De functie is nieuw. Daarom krijg je de mogelijkheid om deze functie deels zelf vorm te geven.

Je werkzaamheden

In deze functie ondersteun je de scholen van SCOPE in de vele facetten van het onderwijs. Denk bijvoorbeeld aan kwaliteitszorg, toetsing, regelgeving en onderwijskundige ambities die op de scholen leven. Je bent onder andere verantwoordelijk voor:

  • Het signaleren en bijhouden van ontwikkelingen en wijzigingen op gebied van geldende regelgeving.
  • Het ondersteunen bij de ontwikkeling van plannen en de evaluatie hiervan bewaken. Denk bijvoorbeeld aan jaarverslagen en schoolplannen.
  • Het signaleren van trends op het gebied van onderwijs en kwaliteit.
  • Vertalen van het vastgesteld beleid naar procedures en richtlijnen.
  • Adviseren over en ondersteunen bij onderwijskundige vragen van de directies van de scholen.
  • Participeren in projecten.

Jouw profiel

Je hebt een onderwijskundige opleiding op wo-niveau afgerond. Daarnaast heb je ervaring in het werken aan beleidsvoorbereiding en –analyse, bij voorkeur in het voortgezet onderwijs. Doordat de scholen binnen SCOPE hun eigen profiel hebben, kunnen vragen variëren. Samen met collega’s zoek je naar de juiste oplossing voor iedere school.

Arbeidsvoorwaarden

Inschaling vindt plaats in schaal 10 (maximaal € 4.573), conform de cao vo afhankelijk van kennis en ervaring. De benoeming is in eerste instantie voor een jaar, met uitzicht op een vast dienstverband. SCOPE kent aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden die een goede combinatie van werk en privé mogelijk maken. Denk aan een ruime verlofregeling (alle schoolvakanties vrij), uren persoonlijk budget, mogelijkheid om deels thuis te werken en een vaste eindejaarsuitkering

Interesse?

Stuur je sollicitatiebrief met cv vóór 6 maart 2023 per e-mail aan Vincent Bouwers, hoofd onderwijs en kwaliteitszorg via: werkenbijvo@scopescholen.nl, met in het onderwerp het vacaturenummer 413002.

Meer weten over SCOPE scholengroep?

Kijk op onze website.

Deel dit bericht: