Vacature: tweedegraads docent Engels

28 juni 2019|scope, vacatures, voortgezet onderwijs

Het Groene Hart Leerpark is een vmbo-school in Alphen aan den Rijn die volop in ontwikkeling is. Bij ons staat leren door doen centraal. We zoeken met ingang van het nieuwe schooljaar een

Docent Engels (tweedegraads, 1,0 fte).

Je geeft les aan de bovenbouwklassen basis-, kader- en gemengde leerweg van het vmbo. Op het Groene Hart Leerpark kom je te werken in een team van aanpakkers, die steeds bereid zijn van elkaar te leren om het beste uit de leerlingen te halen.

Vanaf schooljaar 2020 – 2021 zit het Leerpark in een prachtig nieuw gebouw, dat momenteel in aanbouw is. We zullen er eigentijds onderwijs verzorgen voor onze plusminus 650 leerlingen. Het Groene Hart Leerpark staat midden in de Alphense gemeenschap en maakt deel uit van de Groene Hart scholen.

Wat bieden we?

Een uitdagende vacature van 1 fte in de functieschaal LB met goede arbeidsvoorwaarden. Je legt verantwoording af aan de unitleiders bovenbouw.

leerpark

Procedure

Voor nadere inlichtingen over de vacature kun je contact opnemen met mevrouw C. Berghuijs, unitleider bovenbouw Leerpark, tel. 0172-449500.

Op de site www.groenehartscholen.nl kun je algemene informatie vinden over CSG Groene Hart, alsmede specifieke informatie over de vestiging Groene Hart Leerpark.

Je sollicitatiebrief met curriculum vitae kan je sturen aan het bestuur van SCOPE, t.a.v. de heer A. Jharap, directeur Personeel, via een e-mail naar werkenbijvo@scopescholen.nl. Graag bij het onderwerp vermelden: vacaturenummer 401005.

SCOPE logo kleur
Deel dit bericht: