Vacatures: twee teamleiders op het Ashram College

12 april 2021|scope

Het Ashram College in Alphen aan den Rijn zoekt per 1 augustus twee verbindende en inspirerende teamleiders die meehelpen ons onderwijs van nu en de komende jaren vorm te geven. Het gaat om vacatures voor

TEAMLEIDER leerjaar 1 en 2 mavo, havo en vwo (0,8-1,0 fte)

TEAMLEIDER bovenbouw havo en vwo (0,8-1,0 fte).

Omschrijving

Je vormt samen met vier teamleiders en de vestigingsdirecteur de schoolleiding van de vestiging Alphen aan den Rijn. Als teamleider ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van het onderwijs binnen de afdeling, begeleid je onderwijskundige vernieuwingen en bevorder en bewaak je het gewenste pedagogisch-didactische klimaat.

Je bent verantwoordelijk voor de organisatie van het onderwijs en de leerlingbegeleiding in jouw afdeling en geeft leiding aan een team van ongeveer 20 docenten. Je bent eerste aanspreekpunt voor de vestigingsdirecteur. Ook ben je verantwoordelijk voor een aantal secties en je werkt hiertoe nauw samen met de desbetreffende sectievoorzitters.

Je levert je bijdrage aan de ontwikkeling van het onderwijs en uitvoering van het beleid binnen het Ashram College. Je zorgt er samen met de andere teamleiders voor dat dit leidt tot een breed gedragen programma met een doorlopende leerlijn voor de leerlingen. Je bent verantwoordelijk voor de voortgang in je team, omtrent de acties die in het jaarplan/schoolplan vermeld staan.

Je stuurt niet alleen op samenwerking (teamontwikkeling) en resultaat maar bent ook in staat ons netwerk te onderhouden en verder uit te bouwen. Je zorgt voor een duidelijke profilering van het Ashram College in Alphen aan den Rijn en omstreken.

Wie zoeken we?

De nieuwe collega die we zoeken, is een inspirerende en verbindende persoonlijkheid die:

  • zich herkent in de onderwijskundige visie van de vestiging en bereid is deze visie verder vorm te geven;
  • een tweedegraads of eerstegraads bevoegdheid heeft;
  • een hbo/wo werk- en denkniveau heeft;
  • in staat is het schoolplan te vertalen naar jaarplannen en daar uitvoering aan te geven;
  • aantoonbare ervaring heeft in het aansturen van docenten;
  • goed kan samenwerken en beschikt over goede communicatieve en leidinggevende vaardigheden.

Wat zijn je taken?

Een teamleider van het Ashram College:

  • is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitvoering van het beleid in zijn/haar team;
  • geeft leiding aan het team van docenten en ondersteuners;
  • geeft samen met de andere teamleiders en de vestigingsdirecteur leiding aan het Ashram College Alphen aan den Rijn;
  • is inzetbaar voor de verschillende teams op het Ashram College.

Wat bieden we?

We bieden een uitdagende baan met een omvang van 0,8-1,0 fte. De waardering van de functie is in schaal 12. Je legt verantwoording af aan de vestigingsdirecteur van het Ashram College Alphen aan den Rijn.

Ashram Alphen logo web2

Procedure

Nadere informatie kun je opvragen bij de heer André Hol, vestigingsdirecteur Ashram College Alphen aan den Rijn, tel. 0172-430234. Op de site www.ashramcollege.nl kun je algemene informatie vinden over het Ashram College, alsmede specifieke informatie over de vestiging Alphen aan den Rijn. Het Ashram College is onderdeel van SCOPE scholengroep.

Wij ontvangen je sollicitatiebrief met CV graag uiterlijk vrijdag 23 april 2021, via een e-mail naar peno@ashramcollege.nl. Je kunt deze richten aan mevrouw Ellen van der Breggen, medewerker PenO, onder vermelding van Vacature teamleider bovenbouw havo en vwo.

De planning is als volgt:
Speeddate woensdag 28 april
Eerste gespreksronde dinsdag 18 mei
Tweede gespreksronde dinsdag 25 mei

SCOPE logo kleur
Deel dit bericht: