Aangepaste voorlichting groep 8

14 oktober 2020|scope

De Groene Hart scholen ontvangen ieder jaar met veel plezier alle basisschoolleerlingen die een middelbare school gaan kiezen en hun ouders. Helaas zorgt het coronavirus ervoor dat sommige voorlichtingsactiviteiten niet door kunnen gaan zoals we gewend zijn. Daarnaast kan iedere dag weer iets onverwachts met zich meebrengen.

Op de Groep 8-pagina op de website van de Groene Hart scholen en op de nieuwe website Kies je school Alphen vind je de actuele informatie. Kijk hier voor de wijzigingen op de Groene Hart Praktijkschool.

Hieronder een overzicht van de veranderingen die we nu al hebben doorgevoerd:

  • De leerkrachten van groep 8 zijn op 7 oktober via een webinar geïnformeerd over onze scholen.
  • De scholenmarkten op basisscholen in de omgeving van Alphen gaan niet door. Via de basisscholen zorgen wij ervoor dat onze presentaties op video bij de leerlingen en hun ouders terecht komen.
  • De Groep 8 Talentendagen op woensdag 11 november en 2 december gaan onder voorbehoud door, maar ouders mogen niet mee de school in.
  • Het Open Huis van de Praktijkschool is vrijdag 27 november. Per leerling kan maar één volwassene toegelaten worden. Bezoekers moeten zich via de website aanmelden.
  • Vanwege de veranderende maatregelen met betrekking tot het coronavirus denken de Groene Hart scholen na over de mogelijkheden voor het houden van een Open Huis. De aangepaste voorlichtingsactiviteiten vinden plaats in de week van maandag 18 t/m vrijdag 22 januari 2021.

Meer nieuws

Deel dit bericht: