Bericht van medeleven

22 juli 2020|scope

Namens De Stromen

Vanochtend bereikte ons het verschrikkelijke bericht dat een leerling van basisschool De Stromen, locatie Lupinesingel door verdrinking in de Zegerplas om het leven is gekomen. Het gaat om Luqman Gure uit groep 1/2. Het personeel, de leerlingen en de ouders van De Stromen zijn erg verdrietig over dit bericht. We herinneren ons Luqman als een blij en enthousiast jongetje dat met veel plezier naar school ging.

Luqman zal na de vakantie op school herdacht worden. Op dit moment is de school via de locatieleider en de directeur bereikbaar voor iedereen die steun nodig heeft. Wie aan de familie van Luqman steun wil betuigen, kan via ons een kaartje sturen. De uitvaart zal morgen plaatsvinden. Een aantal collega’s zal de herdenking bijwonen.

Luqman zal erg gemist worden op school. De gedachten van het team van De Stromen zijn bij zijn ouders, broer en zus en aan degenen die dit verdriet met hen delen.

– Namens het team van De Stromen, Gerard Kreugel, directeur en Nicoline Visscher, locatieleider Lupinesingel

Namens directie en bestuur

Vandaag bereikte ons het afschuwelijke bericht van het plotselinge overlijden van Luqman Gure. Hier schieten woorden tekort. Onze gedachten zijn bij het gezin en al degenen die hen in deze zo intens verdrietige periode met liefde en steun omringen.

Als college van bestuur en clusterdirectie willen we het team van de Stromen heel veel sterkte en kracht toewensen.

– Jacqueline van Leeuwen, clusterdirecteur PO en Piet Jansen en Bert van Leeuwen, College van Bestuur SCOPE

Meer nieuws

Deel dit bericht: