Bouw Ashram College gestart

24 februari 2022|Ashram, scope

Leerlingen van het Ashram College Alphen aan den Rijn hebben donderdag 24 februari jl. samen met directeur André Hol het bouwbord onthuld. Hiermee heeft de middelbare school het startschot gegeven voor de daadwerkelijke bouw van de nieuwe school.

Na jaren van voorbereidingen viert de school dat het nu eindelijk zo ver is. Op het huidige schoolterrein opent het nieuwe gebouw naar verwachting in 2023 de deuren. Directeur André Hol kijkt uit naar de opening van het nieuwe gebouw. “De nieuwe school voldoet aan alle hedendaagse eisen. De school past goed bij onze onderwijsaanpak. Op iedere verdieping krijgen onze domeinen een eigen plek met in het midden een leerplein. We krijgen een groen schoolplein en zelfs een daktuin om te pauzeren en te gymmen.”

Leerlingen ontwerpen mee
In de bovenbouw is een ontwerpproject gestart voor een kleurrijke aankleding van de vier nieuwe gymzalen. Onder begeleiding van bv-docenten ontwerpen leerlingen schetsen voor op de geluiddempende wandbekleding. Het is de bedoeling dat elke gymzaal een eigen karakter krijgt. De leerlingen zijn enthousiast begonnen aan de eerste schetsen.

Directeur André Hol (tweede van links) bij het bouwbord met een groep leerlingen.

Meer nieuws

Deel dit bericht: