Eerste indruk nieuwe Topmavo

4 juni 2018|bouwprojecten, topmavo

De bouw van de nieuwe Groene Hart Topmavo vordert gestaag. Het nieuwe gebouw is inmiddels de fase van de ruwbouw in gegaan. Eind 2018 moet het gebouw aan de Tolstraat klaar zijn, zodat leerlingen en personeel van de Topmavo het begin 2019 in gebruik kunnen nemen.

De Topmavo is nu nog gevestigd is aan de Halverwege/Henri Dunantweg. Het Groene Hart Lyceum aan de Tolstraat in Alphen aan den Rijn wordt vervolgens uitgebreid en grondig gerenoveerd wanneer de nieuwe Topmavo in gebruik is genomen. Beide scholen zijn vestigingen van CSG Groene Hart, het voortgezet onderwijs van SCOPE scholengroep. Hoofdaannemer van het project aan de Tolstraat is Du Prie uit Leiden.

Eerste indruk
Pas volgend jaar zullen leerlingen en personeel van de Topmavo echt weten hoe het zal zijn om door het nieuwe gebouw te lopen. Maar voor wie nu al een eerste indruk wil krijgen geeft directeur Petra Pison een kleine rondleiding door de Topmavo in aanbouw. Wie er oog voor heeft, zal meteen de lichte, ruime opzet van het gebouw zien.


Medio 2020 gereed

Het hele project aan de Tolstraat (de nieuwe Topmavo, uitbreiding en renovatie van het Lyceum en de bouw van een gezamenlijke sporthal) is naar verwachting medio 2020 gereed. De nieuwbouw is onderdeel van het Masterplan Onderwijshuisvesting VO van de gemeente Alphen aan den Rijn.

Meer nieuws

Deel dit bericht: