Het Baken wint prijs Schoolbrengdag

28 januari 2019|primair onderwijs

Op 20 september 2018 deden de leerlingen van Het Baken mee aan de School op SEEF Schoolbrengdag. Een dag waarop de ouders en kinderen allemaal opgeroepen zijn om zoveel mogelijk lopend of op de fiets naar school te komen. Met als doel de kinderen bezig te laten zijn met hun gezondheid, bewuster te maken van de verkeersveiligheid rondom school, het milieu en hun eigen verkeersvaardigheid.

In iedere groep is er aandacht besteed aan gezond, veilig en milieubewust gedrag in het verkeer door middel van een leuke lesactiviteit. Deze activiteiten zijn gebundeld in een creatief dagverslag en ingestuurd voor de wedstrijd. Het leuke nieuws is, dat Het Baken daarmee ook daadwerkelijk heeft gewonnen.

Donderdag 17 januari 2019 kwam wethouder Kees van Velzen deze mooie prijs overhandigen, groep 3 t/m 8 waren hierbij aanwezig. Eerst hebben de leerlingen gekeken naar hun eigen inzending in de vorm van een presentatie en een filmpje. Deze presentatie is een mooi en duidelijk verslag van alle lesactiviteiten van deze dag vanuit de verschillende groepen. De wethouder gaf daarna aan een delegatie van kinderen (uit iedere groep één leerling) een hele mooie cheque van € 500,-. Dit bedrag mag uitgegeven worden aan verkeerseducatie en/of verkeersveiligheid in en om de school. Het team van Het Baken zal binnenkort met elkaar om de tafel gaan om te brainstormen over een goede bestemming voor dit mooie bedrag.

Bekijk hier het verslag van groep 1 t/m 7 (pdf)
Bekijk hier de bijdrage van groep 8 (YouTube) >

Meer nieuws

Deel dit bericht: