Kleur je toekomst in bij SCOPE

7 mei 2019|scope, werken bij

Vanaf maandag 6 mei zijn er op de bussen in Alphen aan den Rijn en omgeving stickers te zien met vrolijke portretten en de slogan ‘Kleur je toekomst in bij SCOPE’. Met deze reclame-uitingen hoopt SCOPE scholengroep met name in het primair onderwijs meer geschikte kandidaten te vinden voor de openstaande vacatures.

Via scopescholen.nl/werkenbij kunnen geïnteresseerde potentiële collega’s alles vinden over werken bij SCOPE. Ook het volledige vacatureaanbod is daar te vinden. SCOPE denkt dat een grotere naamsbekendheid zal helpen om meer goede leerkrachten voor de klas te krijgen. Ook kunnen geïnteresseerden nu makkelijker vacatures vinden en solliciteren.

Via een enquête onder het personeel in het primair onderwijs zijn drie collega’s gevraagd om het gezicht van SCOPE te zijn in deze campagne. Op de bussen zijn de leerkrachten Lindy, Olaf en Lisette te zien. Zij stralen uit hoe leuk het is om op een SCOPE school voor de klas te staan. Later zullen hun beeltenissen ook nog op andere plekken te zien zijn.

Meer nieuws

Deel dit bericht: