Leerlingen De Mare en J.P. Sweelinck bedenken winnende broodjes

24 september 2019|scope

Op zaterdag 7 september werden leerlingen van SCOPE basisscholen De Mare en J.P. Sweelinck in het zonnetje gezet tijdens het honderdjarig jubileumfeest van Bakkerij Visser in Alphen aan den Rijn. De leerlingen hadden winnende broodjes bedacht voor de prijsvraag van de bakker.

De kleuters van basisschool J.P. Sweelinck bedachten een zacht gevuld broodje met rozijnen, banaan en stukjes chocolade, het broodje 100. Ze wonnen hiermee de tweede prijs en kregen allemaal een broodtrommeltje met daarin een broodje 100 en een rondleiding door de bakkerij. De school krijgt daarnaast nog van Bakkerij Visser €1000,- om te besteden aan buitenspeeltoestellen of aan de inrichting van de gymzaal.

Twee leerlingen van De Mare hebben het regenboogspikkelbroodje ontworpen. Zij hebben daarmee de derde prijs gewonnen: €500,- te besteden aan materiaal voor het schoolplein.
Net als de leerlingen van J.P. Sweelinck hebben ze een rondleiding gewonnen in de bakkerij.

Cootje Smit, directeur van J.P. Sweelinck: “De twee kleutergroepen en groep 3 zijn op bezoek geweest in de bakkerij. Het was een geweldig uitje geweest en de kinderen zijn enorm verwend. Een groot compliment voor de hele organisatie is op zijn plaats.”

Meer nieuws

Deel dit bericht: