Lionsclub zamelt geld in voor ISK

7 april 2023|voortgezet onderwijs

Op donderdag 6 april organiseerde Lionsclub Alphen aan den Rijn het jaarlijkse Mosselevent op het Groene Hart Leerpark. Met dit liefdadigheidsevenement dragen de mannen van De Lionsclub dit jaar onze leerlingen van de internationale schakelklassen (ISK) een warm hart toe. Het goede doel: een huiselijke ontspanningsruimte creëren met een tafeltennis- of voetbaltafel waar de kinderen kunnen spelen en zich thuis en veilig voelen. Daar zijn wij ontzettend blij mee!

De leerlingen van het Leerpark verzorgden samen met de docenten en de keukenprofessionals van de Lions, onder leiding van Jan Oosterling, het driegangendiner met natuurlijk als hoofdgerecht: de mosselen. Het uitserveren van de gerechten werd ook door onze leerlingen gedaan. De school was feestelijk aangekleed met zelfgemaakte versieringen van de kinderen. De bands: Uncle Ben’s Mercedes (UBM) en Greenfield zorgden voor de muzikale omlijsting én er vond een loterij plaats met bijzondere prijzen. Het Mosselevent was een gezellige avond met een mooie opbrengst van €4.444,- voor de ISK.

De Lionsclub Alphen aan den Rijn
De Lionsclub is een groep actieve mannen die zich belangeloos inzet voor de gemeenschap van Alphen aan den Rijn. Hun motto is “Lions helpen”, waarin zij de kernwaarden van Lions International volgen: vrede en vrijheid, vriendschap en een hart voor de samenleving

SCOPE scholengroep
Het Groene Hart Leerpark is onderdeel van SCOPE scholengroep. SCOPE verzorgt het onderwijs aan alle nieuwkomers en statushouders binnen gemeente Alphen aan den Rijn in het voortgezet onderwijs. De leerlingen krijgen les in lokalen op het Groene Hart Leerpark en het Ashram College in Alphen aan den Rijn.

Deel dit bericht: