Opening Kindcentrum Wiekenweide in Aarlanderveen

21 augustus 2023|scope

Op 21 augustus, bij de start van het nieuwe schooljaar, is het kindcentrum in Aarlanderveen geopend. Basisschool De Viergang en kinderdagververblijf De Molenkiek gaan samen verder als één inspirerend kindcentrum: Wiekenweide. Samen Uniek!

Wethouder Gert-Jan Schotanus onthulde samen met directeur Bas Vernooij de nieuwe naam van het kindcentrum. Een kindcentrum waar alle kinderen in een veilige en inspirerende omgeving elke dag kunnen leren en groeien. Een plek waar elk kind de ruimte krijgt om zichzelf te zijn en zich op zijn eigen manier te kunnen ontwikkelen.

De jeugdleden van muziekvereniging DSS uit Aarlanderveen verzorgden een spetterend optreden. De ouders konden genieten van een kopje koffie van de koffiekar van Smooth Koffie en voor de kinderen was er limonade en een taartje met de nieuwe naam. Het was een geslaagd feestje waarbij alle kinderen feestelijk gekleed de opening én de eerste schooldag van het jaar vierden.

Ontmoetingsplek
Kindcentrum Wiekenweide gaat met vertrouwen de toekomst tegemoet. Met leerlijnen van 0 tot 12 jaar, een vijf dagen gelijk schoolmodel (schooltijden zijn elke dag van 8.30 tot 14.00) en elke dag opvang, werken we aan veiligheid, plezier en vertrouwen van de kinderen. Het kindcentrum is volop in ontwikkeling. Het aankomende jaar zullen we meer partners benaderen, zodat we een ontmoetingsplek kunnen zijn, waar school, opvang, zorg, cultuur en sport samenkomen.

Deel dit bericht: