SCOPE feliciteert haar leerlingen met hun diploma

3 juli 2024|scope

Deze week hebben ook de leerlingen die nog een herkansing mochten doen gehoord of ze geslaagd zijn. Het Ashram College, de Groene Hart scholen en Prisma VSO vallen onder SCOPE scholengroep en bij heel veel leerlingen van deze scholen gaat de vlag uit.

Groene Hart scholen
Op de vijf Groene Hart scholen hebben in totaal 676 leerlingen examen gedaan. Bij het Leerpark is in totaal 92% van de leerlingen geslaagd, 88% vmbo-basis, 97% vmbo-kader en 91% van de gemengde leerweg. Bij de Praktijkschool kreeg 100% van leerlingen hun diploma, waarbij alle leerlingen ook nog geslaagd zijn voor het mbo-1 entree diploma. Op Rijnwoude in Hazerswoude is voor het vijfde jaar op rij 100% geslaagd, alle eindexamenleerlingen mogen hier de vlag uitgehangen. Op de Topmavo is het bij 95% van de leerlingen feest en het Lyceum is trots op hun geslaagde leerlingen, op de havo is 96% geslaagd en op het vwo maar liefst 99%.

Ashram College
In Alphen aan den Rijn krijgen alle geslaagde leerlingen hun diploma in het nieuwe schoolgebouw. Op het vwo is 88% geslaagd, op de havo 83% en bij de vmbo-gemengde leerweg 96%. In Nieuwkoop is 95% van de vmbo-basisleerlingen geslaagd, 100% bij vmbo-kader en bij de theoretische leerweg 92%, een prachtig resultaat.

Prisma VSO
Op Prisma VSO hebben 14 leerlingen examen gedaan en deze leerlingen zijn allemaal geslaagd.

Deel dit bericht: