SCOPE zomerschool

29 juni 2021|primair onderwijs, scope

SCOPE scholengroep organiseert vanaf maandag 19 juli 2021 voor de tweede keer de zomerschool. De zomerschool duurt twee weken en vindt plaats aan het begin van de zomervakantie. De zomerschool is bedoeld voor kinderen die leergierig zijn. Zij hebben plezier in het leren en willen graag vooruit.

Onder invloed van uiteenlopende oorzaken (je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan scheiding, rouw, ziekte of het ontbreken van een ondersteunende thuissituatie) worden deze kinderen echter voor extra uitdagingen gesteld. Om te voorkomen dat dit ervoor zorgt dat zij hun drive verliezen, willen wij hen graag een extra impuls geven.

Dit jaar is er ook een zomerschool special ‘ik duik in een bad vol taal’. Deze special is bedoeld voor kinderen voor wie het leren van de Nederlandse taal een belangrijk doel is.

Het team van de zomerschool 2021 bestaat uit acht mensen. Drie leerkrachten, twee onderwijsassistenten, twee kindercoaches en een TSO-coördinator. We wensen Ellen, Leonie, Jeff, Annouk, Rosanne, Miranda, Stephanie en Carina en de kinderen twee waardevolle en leerzame weken toe!

Meer nieuws

Deel dit bericht: