Smakelijke verrassing op De Stromen

5 juli 2024|scope

Basisschool De Stromen verraste onlangs alle gezinnen met een feestelijke verrassing: een gratis maaltijdpakket ter waarde van 75 euro, mede mogelijk gemaakt door het Nationaal Jeugd Educatiefonds en Albert Heijn Ridderhof. Dankzij de subsidie Schoolmaaltijden, beschikbaar gesteld door het Ministerie en het Jeugd Educatiefonds, konden deze heerlijke pakketten worden aangeboden.

Maar dat was nog niet alles. Voor de kinderen van de locatie aan de Lupinesingel werd een tasje samengesteld, gevuld met leuke en nuttige spulletjes. Denk aan een strandbal en een kleurplaat, maar ook informatie over de vele (gratis) activiteiten in de zomervakantie.

Bij De Stromen geloven we dat elk kind zich op dezelfde wijze moet kunnen ontwikkelen, ongeacht je cultuur, religie of (financiële) achtergrond. Daarom wordt er bijvoorbeeld elke dag schoolfruit en een schoolontbijt aangeboden. Gezond eten is essentieel voor de ontwikkeling en concentratie van onze kinderen. Ook vraagt de school geen vrijwillige ouderbijdrage.

Speciale dank gaat uit naar iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt. De Albert Heijn Ridderhof, die niet alleen de kratten gratis beschikbaar stelde maar ook met een team van medewerkers deze kratten vulde in hun eigen tijd. De ouders die hielpen bij het uitdelen en de medewerkers van Financieel Fit van Participe Alphen aan den Rijn, voor het samenstellen en beschikbaar stellen van de tasjes.

Zo zorgen we met elkaar voor een mooie en vrolijke start van deze zomer!

Meer nieuws

Deel dit bericht: