SCOPE BOUWT!

SCOPE scholengroep is volop in ontwikkeling. Het vernieuwen van gebouwen is daar een onderdeel van. Het ideale schoolgebouw is volgens ons een plek waar onderwijs, ondernemers en overheid met elkaar samenwerken om leerlingen zo goed mogelijk te ondersteunen en begeleiden. Het is voor ons belangrijk dat veel mensen uit de Alphense samenleving bij ons onderwijs betrokken zijn. Bij het ontwerpen van nieuwe gebouwen wordt voor duurzaamheid gekozen. We bouwen met duurzame en hoogwaardige materialen.

Waar staan we vandaag?

Sinds midden 2022 bouwt het Ashram College Alphen aan den Rijn aan een nieuw gebouw op de huidige locatie aan het Marsdiep. Op 13 mei 2024 is het gebouw in gebruik genomen.
Alle details zijn op deze pagina te lezen.

Ook Oranje Nassau, een SCOPE basisschool in Zwammerdam, krijgt op termijn een nieuw gebouw.
Meer informatie staat op deze pagina.

Vier scholen zijn klaar

De afgelopen jaren bouwde SCOPE scholengroep aan vier projecten voor voortgezet onderwijs in Alphen aan den Rijn. De Groene Hart Topmavo en het Groene Hart Leerpark kregen een nieuw gebouw. Het Groene Hart Lyceum is grondig verbouwd met een deel nieuwbouw. Het Ashram College Nieuwkoop opende in maart 2020 hun nieuwe schoolgebouw.

Bekijk via deze pagina’s de ontwikkeling van de oude situatie naar de nieuwe gebouwen van de toekomst:
Groene Hart Leerpark >
Groene Hart Topmavo >
Groene Hart Lyceum >
Ashram College Nieuwkoop >